Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

SockerLen Intimvaxning - Kurs

  • 5 500 kr

SockerLen - kurs i intimvaxning, fysisk träff. Denna kurs finns i Stockholm (St:Eriksplan) samt i centrala Karlstad. Har du salong mellan Sthlm/Karlstad el

I lager.
Dela

SockerLen - kurs i intimvaxning, fysisk träff. 

Denna kurs finns i Stockholm (St:Eriksplan) samt i centrala Karlstad. Har du salong mellan Sthlm/Karlstad eller i omkringliggande områden finns möjlighet för mig att komma till dig/er. Skicka ett mail till hej(a)sockerlen.se så ska vi se om det går att ordna. Bor du längre ifrån så kan jag komma till er mot en resekostnad/milersättning. 

3600:- exklusive moms inkl. startpaket.

Utveckla din verksamhet genom att börja erbjuda den omåttligt populära behandlingen intimvaxning / sugaring. När kunder väl har testat så kommer de alltid tillbaka och blir stammisar!

I denna kurs så ingår inte grundutbildning inom sockervaxning, utan den vänder sig till dig som redan har erfarenhet men saknar kunskaper om intimsockringen.
Kursen tar 2-3 timmar och du måste ha med dig någon att öva på, minst en men gärna 2 (kvinnor). Support finns alltid tillgänglig efter kursen då det oftast dyker upp frågor efter kursen!

Startpaket:

1 st Vaxvärmare  
1 st Sockerpasta orginal  
1 st Rengöring  
1 st Efterbehandling
1 Flaska med talk
1 Pkt nitrilhandskar
1 Pkt kompresser 

Delbetalning, kortbetalning osv via Klarna och Swedbank Pay.
Önskar du bli fakturerad så kontakta oss så löser vi det.