Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hair & body shampoo Sweet Breeze - Maria Åkerberg

  • 149 kr
  • 119 kr

Hair & Body Shampoo Sweet Breeze är ett milt, vårdande schampo och duschgel i ett och den doftar fantastiskt gott! Tänk dig After Eight..Produkten innehålle

I lager.
Dela

Hair & Body Shampoo Sweet Breeze är ett milt, vårdande schampo och duschgel i ett och den doftar fantastiskt gott! Tänk dig After Eight..

Produkten innehåller Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta som hjälper att binda fukt och ge håret glans. Hair & Body Shampoo kan användas dagligen för att tvätta hår och kropp. Det fungerar även som ansiktsrengöring för normal hud, som raklödder och som rengöring för skägg och mustasch. De milt rengörande ingredienserna kommer främst från kokos och majs, och bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel. Därför torkar produkten inte ut hud och hår, till skillnad från vanlig tvål. Produkten är naturligt självkonserverande.

Blöt hår och hårbotten. Ta en mycket liten mängd Hair & Body Shampoo, motsvarande en halv tesked eller ca 2,5 ml. Fördela i händerna, tillsätt lite vatten och massera in ordentligt i hår och hårbotten. Skölj sedan väl.

Löddrar det dåligt? Addera inte mer schampo! Skölj istället ur och upprepa schamponeringen. Låt schampot sitta några minuter och skölj sedan väl. Det är alltid lämpligt att tvätta håret två gånger i rad; första schamponeringen löser upp orenheter och den andra tvättar rent. Blir håret platt? Antingen har Hair & Body Shampoo inte fått verka tillräckligt länge eller så är allt inte ordentligt ursköljt. Det är mycket viktigt att skölja väl. Blir håret flygigt? Använd Hair Conditioner.

Hudtillstånd - Känslig, Torr, Normal
Hårtyp - Torrt, Livlöst, Lockigt, Frissigt, Färgat/blekt, Tjockt, Skadat, Platt
Formula - Tvål, Löddrande
Egenskaper - Återfuktande, Veganvänlig, Rengörande